Din inre resa

2250 kr inklusive moms

Befria ditt inre genom att ladda av tankar, minnen och känslor med stöd av EFT tapping. Fyll på med nya resurser att ta hand om ditt inre i vardagen. Är du redo att släppa taget om stress från det förflutna så du kan vara mer närvarande i nuet? Här är en guide med korta videos och PDF:er med reflektionsfrågor som stödjer dig på din väg.

Artikelnr: 001 Kategori: Etiketter: , , , , , ,

Beskrivning

Om du är redo för en inre resa och är villig att släppa taget om det som varit för att kunna vara mer i nuet finns den här e-kursen som din guide. Du kan göra resan som den är eller använda den parallellt med terapi sessioner som ett extra stöd för att få upp saker till ytan som kan vara bra att arbeta igenom och lugna. Här är en kort video som beskriver resan.

Den här E-kursen innehåller 6 olika steg för en inre resa med stöd av EFT tapping. EFT står för Emotional Freedom Technique.

Varje steg innehåller 4 korta videos från ca 2 min upp till max 17 min med undervisning, övningar och tapping videos för att medvetandegöra det inre, ladda av det och få nya resurser att ta hand om känslor och det inre i vardagen.

Varje steg innehåller även en PDF med reflektionsövningar som stödjer dig i ditt utforskande av vad i ditt liv som fortfarande skaver och triggar från ditt förflutna.

Om du vet med dig att du har trauman som är obearbetade, om du äter psykofarmaka eller är osäker på om du är redo för att utforska ditt inre ber jag dig att avstå från denna kurs.

Jag kommer i videos att vara din guide på resan men även tillgänglig om du längs vägen känner att du behöver en privat EFT tapping session. Dessa sker online och om du berättar att du gör e-kursen får du 200 kr rabatt på din första session (normalpris 800 kr).

Låter det som nåt för dig kan du betala med Paypal eller kort här men om du hellre betalar med Swish kan du skicka en e-post till emmadinmali@gmail.com. Då får du swish-nummer och efter det en länk till e-kurs sidan. Ibland kan ta några dagar innan svar kommer med swish numret men köper du via Paypal eller kort får du länken till e-kursen till din e-post i bekräftelsen på att köpet gått igenom.

Du har tillgång till E-kursen under ett år från köpet men kan höra av dig om du behöver mer tid.

Vänliga hälsningar Emma

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Din inre resa”