Emma är fantastiskt skicklig på att få fram blockeringar i det undermedvetna och i kroppen genom sina tekniker, tapping och familjekonstellation. Jag har fått upp flera insikter som jag kan jobba vidare på. Jag är så tacksam att jag funnit dig Emma Lill

Vänner, jag provade EFT tapping med Emma Dinmali Holmlund för att möta en situation som hände mig som barn då jag frös till av rädsla i den grad att nått i mig varit fruset sen dess. Jag valde att få stöd och hållenhet i att gå tillbaka och minnas, låta det få tina, få finnas och omfamnas. Jag valde att läka den händelse och få tillbaka skriket som fastnade. Få tillbaka den del av mig som frös till is. Så lugn jag har känt mig sen dess. Min röst är tillbaka. Mitt nej är här. Mitt upptinade varma jag har bjudit in det frusna och fått det att smällt. Tina Ikonomidou

Tack Emma för en vidunderlig workshop. Kom dit i ett ledset och tungt mood som förbyttes till klarhet, värme och glädje. Med dina grundade kunskaper i EFT tapping och Familjekonstellationer tog du oss med på en resa in i det mest privata…nuets förtvivlan och förvirring. Genom att skapa enkla bilder som vi satte ord på förflyttade vi oss mot en lösning av våra problem. Din närvaro och ditt kärleksfulla, proffsiga stöd gav oss mod att komma till avspänning och hopp. Varmt tack för hjälpen. Jag kan verkligen rekommendera dig för ditt lekfulla, djupgående arbete Åsa

Emma är kärleksfull och professionell och med EFT fick jag hjälp att lösa upp djupa trauman som jag burit på under många år. Det kändes tryggt att jobba sig igenom detta med hennes hjälp. /Anders

Jag heter Emma Holmlund och är född 1971 i Trelleborg. I Indien har jag fått namnet Dinmali som betyder “den som ger ljus åt dagen”.

Jag tror att det finns en inre vetskap inom var och en av oss om hur vi ska finna vår lycka och hur vi ska hålla oss friska. Jag fascineras av kroppens och själens inneboende läkningskraft och är ständigt intresserad av allt det som “funkar” dvs alla de tekniker och metoder som kan lyfta någon av oss till en bättre plats.

Jag har sedan barndomen och långt in i vuxen ålder haft flera svåra perioder som deprimerad och har därför själv gått i många olika former av terapier och helande skolor för att finna det som förlöser och helar. Några av de kraftfullaste metoderna som hjälpt mig arbetar jag själv med idag.

År 2002 gjorde jag den intensiva Osho Therapist Training i Pune i Indien. Det var en transformerande upplevelse som gav mig en ny grund att stå på. Efter det gick jag flera steg av Osho Family Constellation training 2003 för terapeuterna Svagito och Dwari. Jag hade också förmånen att delta vid ett seminarie med Bert Hellinger, grundaren till Familjekonstellationer, i Stockholm. Sedan 2003 har jag gett sessioner, workshops och kurser i Familjekonstellationer. Jag är djupt tacksam för att få arbeta med detta fantastiska redskap som transformerat mig och många omkring mig.

Förutom familjekonstellationer ger jag även en del andra behandlingar som bytts ut allt efter mitt eget intresse och vad som känns viktigt och härligt att dela med mig av. Jag har med mig många olika redskap från utbildningar och terapier jag deltagit i och plockar fram övningar mm vid behov.

Parallellt med detta arbete har jag varit anställd i perioder. Främst har jag arbetat med barn och ungdomar med mentala funktionshinder, i första hand autism. Jag har lärt massor om mig själv i närvaron av dessa speciella barn och ungdomar.

Sommaren 2017 påbörjade jag en utbildningen i TRE® – Tension & Trauma Release Exercises. Genom att själv göra dessa övningar som hjälper kroppen att förlösa ny som gammal stress och trauman har jag hittat ett större lugn och kommit åt ytterligare lager av stress att förlösa. Jag sover bättre, är piggare och blir inte lika lätt överväldigad som tidigare.

Jag vill också berätta att jag levt med en enorm trötthet och mycket hjärndimma större delen av mitt liv och genom TRE® och utrensning av bl a tungmetaller ur kroppen har jag numera en klar hjärna och mer energi. Jag har även blivit Certifierad TRE® instruktör.

1 april 2017 flyttade jag tillbaka till vackra Helsingborg där jag bott tidigare under några år. Jag är född i Skåne och det är där min familj bor.

De sista åren har jag använt mig av EFT tapping och i mars 2020 blev jag färdig EFT International Accredited Practitioner och erbjuder nu även detta fantastiska redskap.

Jag känner mig stolt att ha samlat på mig tre så kraftfulla tekniker som jag kan stötta andra med. Extra coolt är att både TRE® och EFT tapping är tekniker man kan använda själv hemma. Det är verkligen “empowerment” tycker jag.

Mitt liv har berikats med ett stort spektra av upplevelser och känslor där det svåra och smärtsamma gett kontrast till det mest underbara. Min tacksamhet för att kunna leva ett liv idag där jag upplever mer glädje, inre lugn och stabilitet än nåt annat gör att jag ständigt vill ta med andra på den resan ifrån det som är svårt till ett skönare liv. Visst krävs det vilja och mod men ju större mörker desto större motivation till förändring.

Jag hoppas på att kunna skapa ett tryggt rum för varje klient och att kunna guida till att släppa på det som står i vägen. När det förflutna bearbetas och blir till minnen utan laddning och ens flykt/kamp system kan skilja på fara i nuet och fara som är över; då blir vardagen enklare. Jag önskar var och en att få stöd att finna inre resurser till att skapa det liv man önskar.

Min förhoppning är att dela med mig av den kunskap och de redskap jag fått ta del av och att kunna stödja andra på vägen närmre sanning och lycka, så som jag så många gånger blivit guidad till just det som blivit min väg. 

Emma Dinmali

PS. Se gärna den här hemsidan där jag delar många av de gyllene nycklar av visdom och praktiska övningar jag lärt mig kring att ta hand om känslor och min psykiska hälsa.  www.gyllenenycklar.se

Här är länkar till min Kärlek Jems hemsidor. Han levde som buddhistisk munk i många år och har mycket vackert att dela. www.hjartatsgladje.se/ Här är hans engelska sida där han bl a delar om sin väg från svårt sjuk i hudcancer till att vara frisk. www.sunofwisdom.com/

Lämna ett svar