Evenemang

TRE – Trauma Release Exercises. Skaka dig fri! 11 mars 2023 kl. 10.30-13.30 i Helsingborg

Välkommen till en workshop där du får lära dig TRE – Tension & Trauma Release Exercises eller för dig som vill repetera och få stöd att komma vidare med din TRE. Genom denna teknik får du stöd att förlösa ny och gammal stress från kropp och nervsystem.

TRE – Tension and Trauma Release Exercises är en naturlig metod som förlöser stress från kropp och nervsystem. Det är en enkel metod att lära och om du lägger in dessa övningar i din dagliga rutin öppnar det för en bättre livskvalité med mer balans och en större tolerans för vardagens påfrestningar.

När man börjat göra övningarna är det vanligt att sömnen blir bättre, att man känner ett större lugn i kroppen och har färre spänningar, mindre irritation, mer energi och ett jämnare humör.

Du kommer du att få en introduktion till TRE och hur du ska kunna använda tekniken hemma för att kunna förlösa stress i vardagen. Vi kommer att prata om hur gammal stress och trauman påverkar kroppen och nervsystemet.

Det kommer att finns utrymme för en paus och att skaka två omgångar och även tid för frågor.

Tekniken består i fysiska övningar för att trötta ut främst psoas muskeln och sedan låta kroppens naturliga skakningar förlösa spänningar. Det är bra med löst sittande kläder.

Lokal: Samadhi Meditationsstudio, Rosenbergsgatan 32A, Helsingborg. Källarplan.

Anmälan och frågor till Emma Dinmali Holmlund på e-post: emmadinmali@gmail.com, via Messenger eller sms 0732-304022.
Kostnad: 450 kr – swish, kontant eller faktura.
Broschyr som bl a visar övningarna kan köpas till för 75 kr.
Te finns för pausen men ta med om du vill äta frukt eller annat.

Max 8 deltagare.

Emma är Certifierad TRE instruktör. Du kan läsa mer om under fliken TRE.

Varmt välkommen!