EFT tapping är en effektiv metod som sänker stress, frigör tankar och läker trauman. Metoden ger varaktiga förändringar av känslor, tankar och beteenden.

Här är en länk till årets svenska EFT Masterclasser 6-17 oktober 2020 som nu finns att köpa i efterhand. Det är 12 avsnitt och jag är med i ett där vi pratar om frys-läget och hur man med hjälp av tapping kan känna sig mer levande. https://www.eftscandinavia.se/eft-masterclass/

När något överväldigande händer sätts vårt flykt, kamp och frys system igång och om vi efteråt inte lyckas frigöra den stress som uppstått kommer vi att leva vidare med ett högre stresstillstånd och fler störningar i energisystemet.

Genom att knacka på akupunkturpunkter kan energin börja flöda fritt igen och då frigörs stress och du blir mer avslappnad, kan tänka klarare och kroppen läker lättare.

Om du längtar mer glädje, trygghet och vill få stöd att komma över rädslor, oro och fobier är EFT tapping en enkel metod som du kan använda själv eller tillsammans med en terapeut.

Under en session stöttar jag dig att fokusera på den känsla/tanke/smärta du vill frigöra. Det kan vara sorg, oro, ilska, skam, stress osv eller ett minne som är starkt laddat och som du besväras av. Det kan vara en begränsning du upplever i din vardag ex en fobi eller rädsla för något.

Om du har föreställningar om dig själv eller världen ex att ingen kan älska dig eller att det inte finns tillräckligt av det du behöver så kan vi genom att fokusera på dessa tankar lösa upp och kanske hitta när dessa föreställningar uppstod. Det undermedvetna hjälper till genom att släppa fram minnen efter hand. När vi neutraliserar dessa tankar och minnen faller ofta de föreställningarna vi levt efter och vi kanske ser att de aldrig varit sanna. Som barn kanske vi skapade föreställningen som en del av vårt överlevnadssystem men som vuxen servar den inte oss längre.

Det går även att jobba kring en smärta i kroppen. Vi jobbar dock enbart kring energierna och de känslomässiga kopplingarna till smärtan så du behöver kolla vad smärtan beror på hos en läkare först.

Medan du håller fokus på det som är obehagligt kommer jag att guida dig med ord och meningar som du upprepar och genom att visa vilka punkter vi ska knacka på. Jag visar genom att knacka på mig själv och du knackar på dig. Jag kommer även att ge dig meningar eller ord för att hålla fokus som du kan upprepa efter mig.

Mot slutet av sessionen lägger vi in positiva ord och affirmationer som vi knackar på. Det kan hända att du får i uppgift att knacka hemma också mellan sessioner.

Du kan välja mellan privat session på 75 min online via Zoom eller på plats  i Helsingborg. Du kan få online sessionen vid din mobil eller dator via ett Zoom samtal (du behöver ha ljud och kamera så att vi kan se varandra under sessionen) eller så ses i mitt hem i området Stattena i Helsingborg.

Jag vill varmt rekommendera att ta åtminstone 4-5 sessioner om du har mycket oro och stress, en fobi eller vill få stöd att bryta igenom ”sanningar”/föreställningar om dig själv, andra eller världen. Föreställningar som man ibland tagit i tidig ålder kan vara ex ”Jag är värdelös”, ”Jag får inte må bra/vara lycklig om inte…”. Man kan ha sett/upplevt bevis hela livet för sin ”sanning”. Det kan ta ett tag att hitta fram till laddningen/minnet/känslan av den ursprungliga orsaken men när man funnit den och fått ner all stress kring detta kan man se på livet och det som hände från ett nytt perspektiv.

Testa gärna en session först och känn efter om det är rätt för dig och om du trivs med mig som din guide. För lägre pris kan du köpa ett rabatterat paket.

För den med låg inkomst kan du kontakta mig om du önskar en session men inte har möjlighet att betala fullt pris. Tillsammans hittar vi nåt som passar. Jag finns här även för dig.

En session á 75 min: 750 kr

Paket på 3 sessioner á 75 min: 2150 kr (Värde 2250 kr)

Paket på 5 sessioner á 75 min: 3500 kr (Värde 3750 kr)

Paket på 10 sessioner á 75 min: 6900 kr (Värde 7500 kr)

Kontakta mig via mitt kontaktformulär eller via sms 0732-304022 om du har frågor och funderingar eller så hittar vi en tid för en session.