Om du undrar något eller vill boka en session går det bra att skriva i kontaktformuläret, ringa eller via sms tel. 0732-304022. Berätta vilken session du önskar och vilken dag och tid som passar dig bäst så återkommer jag med bekräftelse eller förslag på en annan tid.

Från våren 2017 bor jag i Helsingborg. Jag ger sessioner i Samadhi meditationsstudio i området Stattena i Helsingborg. Adress:  Rosenbergsgatan 32 A, 254 44 Helsingborg. Där leder jag även meditationer och har workshops och kurser som annonseras via Facebook och via e-post. Säg till om du vill få e-post när något är på gång.

En EFT tapping session online tar 1 h och 10 min och kostar 750 kr (800 kr från januari 2023). Du kan få sessionen vid din mobil eller dator via ett Zoom samtal (du behöver ha ljud och kamera så att vi kan se varandra under sessionen) eller så kan vi ses på Samadhi meditationsstudio i området Stattena i Helsingborg. En sådan session tar 90 min och kostar 1050 kr.

En familjekonstellation med representanter tar 90 min och kostar 1300 kr för en person och 1600 kr för ett par eller två familjemedlemmar med gemensam konstellation. Hör av dig så bokar vi en workshop där ytterligare en konstellation kan bokas. En workshop med två konstellationer och en paus avsätter vi 4 timmar till och oftast blir en lördag eller söndag fm eller em bäst. Alternativt är att vi gör bara din konstellation. Då tillkommer 400 kr för inbjudan av representanter som kan vara med alternativt att du bjuder in själv. Bäst är det med personer som inte är riktigt nära vänner eftersom de kan ha svårt att vara objektiva.

En privat familjekonstellation med symboler (istället för representanter) tar 90 min kostar 1050 kr.

En TRE®- Tension & Trauma Release Session kostar 1050 kr första gången, sessionen tar 90 minuter. Då får du lära dig tekniken och får ett redskap för livet med dig hem. Du får även med dig en broschyr med alla övningarna. Jag rekommenderar varmt att ta fler sessioner längs vägen för att få stöd att gå djupare i ditt helande. Om du tar fler TRE® sessioner kostar de 800 kr per gång och tar 60 min.

En öppen session á 90 min där vi ses i Samadhi meditationsstudio i Helsingborg  kostar 1050 kr. Under en öppen session blandar vi verktyg efter behov och vad som uppstår. Ofta börjar vi använda EFT tapping för att lugna känslor och öppna upp för ett nytt sätt att se saker och sen kommer familjekonstellations arbete in efter hand (vi gör dock inte en hel familjekonstellation eftersom det kräver en hel sessionstid). Även andra redskap ex inre barn övningar kan tillkomma.

Alla priser är inklusive moms och när vi ses kan du betala med Swish, kontant eller så tar jag dina uppgifter för att skicka en faktura som enkelt kan betalas med Swish eller via banköverföring. Mitt företag är godkänt för F-skatt.

Välkommen att prenumerera på Inre Frihets Nyhetsbrev!

Här kan du läsa om vår Integritetspolicy.

* indicates required