Evenemang

Familjekonstellationer 28 maj kl. 11.00-14.30 i Helsingborg

Varmt välkomna till en workshop med familjekonstellationer!

Familjekonstellationer är en metod som kan befria oss från smärtsamma mönster, hjälpa oss att få tillbaka vår naturliga livskraft, finna vår frihet och förstå vad det innebär att vara oss själva.
Den här stunden kommer vi tillsammans att uppleva närvaro och läkning genom den här vackra metoden. Du behöver inte känna till familjekonstellationer sen tidigare.

Du kommer att få en del förklaring av metoden men framförallt en upplevelse. Mellan konstellationerna kommer vi att dela om det som berörts i oss. Vi kommer alla från ett familjesystem och därför är det lätt att känna igen sig även när det inte är din egen konstellation som ställs upp.

Ämnen som kan vi kan titta på hos den som tar emot en konstellation kan vara trauman av olika slag, anknytningssvårigheter i relationer, problem med partners, barn, föräldrar eller obegripliga negativa känslor, sjukdomar, missbruk mm.Du kan välja att vara med som representant i gruppen eller att få din egen konstellation uppställd.

Om du har en problematik som du inte lyckats lösa genom andra metoder kanske det är något som ligger i ditt familjesystem som behöver tittas på.

Investering: 1300 kr för en egen konstellation (2 platser – båda är bokade) och 200 kr för att vara representant. Samadhi medlem betalar 100 kr som representant. Ta med kontanter eller så får du swish-nummer när vi ses.

Anmälan och frågor till Emma på messenger eller tel. 0732-304022 ellervia kontaktformuläret. Det kommer att finnas te men ta gärna med om du vill ha något att fika eller äta i vår paus. Det blir inte tid för att gå iväg för lunch.

Var: Samadhi Meditationstudio, Rosenbergsgatan 32a, Helsingborg.

Varmt välkomna! Emma