Evenemang

Livskonst i Nuet: Modet att Möta Lycka & Lidande

Gör oss sällskap på denna tre dygns resa i läkning och växt på natursköna Mundekulla retreatcenter utanför Emmaboda.

Påskhelgen 2022 – Torsdag den 14 april kl 16.00 till Söndag den 17 april

När vi var på Mundekulla i höstas ledde vi varsitt evenemang och fanns där för att stödja varandra och gruppens energi. Flera deltagare uttryckte önskemål om en helg som vi erbjöd tillsammans. Detta är frukten!

Jem (Chan Phap Ho) kommer erbjuda meditationer (sittande, gående och liggande), qigong och undervisning som hjälper oss hitta modet att möta lycka och lidande i allt större utsträckning. Detta grundas i medveten närvaro, som hjälper alla delar i oss lugna och klarna. Med denna grund kan vår kärlek och förståelse naturligt utvecklas.

Emma (Dinmali) kommer leda sessioner med TRE (Tension/Trauma Release Exercises) och EFT (Emotional Freedom Technique) tapping. TRE hjälper kroppen att släppa tag om gamla erfarenheter genom naturlig skakning. Med EFT tapping kan omvandling ske av förhållningssätt och synsätt som begränsar oss.

Läs mer om denna retreat på Jems sida där du även kan anmäla dig: https://hjartatsgladje.se/evenemang/livskonst-i-nuet-modet-att-mota-lycka-lidande/

Stilla morgon vid källsjön på Mundekulla hösten 2021

Sagt om Jems och Emmas helger på Mundekulla hösten 2021:

”En kraftfullt, inspirerande helg med många djupa insikter som förändrade min riktning i livet. Jag kan varmt rekommendera Emma som ledare. Hon ledde gruppen på ett mjukt, tillåtande och hållande sätt, skapade tillit, samtidigt som ledarskapet var mycket tydligt.”

Det var en väldigt fin retreat. Jag känner en sån genuin omtanke och stöd från Jem som retreat ledare. Han lyckas också hitta ord på det som så många av oss kan ha svårt för att hitta men ändå omedelbart känns igen när de sägs och hörs. En väldigt bra vägledare in i tystnaden och varandet. Orden som kommer från honom bara fördjupar tystnaden och varandet.”

”Emma och Jem ledde oss denna helg med mjukhet, värme, glädje och tydlighet genom så många skikt i mig själv, en fantastisk helg. Jag lärde mig att det är precis som det ska precis här och nu.”

Datum 14 – 17 april 2022

Incheckning kl 16.00 -18.00. Middag kl 18.00
Retreaten inleds kl 19.30
Retreaten avslutas vid 16-tiden på söndagen.
Jem leder meditation under retreat våren 2021 på Mundekulla
Emma leder EFT tapping under Mundekulla festivalen 2021

Läs mer om denna retreat på Jems sida där du även kan anmäla dig: https://hjartatsgladje.se/evenemang/livskonst-i-nuet-modet-att-mota-lycka-lidande/