Evenemang

Teckning, Tapping och Te

Tisdag 18 maj kl. 18.30-20.30.

Välkommen till en workshop för dig som vill lära dig hur man lugnar nervsystemet med EFT tapping eller redan kan tekniken. Vi kommer att varva tappingen med att använda vår kreativitet och teckna med kritor och färgpennor kring de teman vi har lust att jobba med. Det blir både lättsamt kreativt och en chans att bearbeta och lösa upp något som är svårt i livet. Vi kommer inte att ägna så många minuter till varje teckning så det blir troligen inga konstverk utav detta och man behöver inte visa upp det man ritar om man inte vill. Efteråt kommer vi att dricka te och dela om hur det kändes eller vad som kom upp.

Med EFT (Emotional Freedom Technique) knackar man med fingrarna på meridianpunkter på händer och överkropp. Genom att hålla fokus på känslomässiga laddningar medan vi knackar får hjärnan en chans att bearbeta på ett nytt sätt och det som känns svårt och laddat kan lugna sig och förlösas. Man får möjlighet att se situationen på ett nytt sätt.

Enkla färgpennor, kritor och papper kommer att finnas på plats men du får gärna ta med dig ditt eget material om du vill.

Lokal: Samadhi Meditationsstudio, Rosenbergsgatan 32A, Helsingborg. Källarplan.

Anmälan och frågor till Emma Dinmali Holmlund senast 3 dagar innan. e-post via kontaktformuläret eller sms 0732-304022.

Max 7 deltagare med möjlighet att hålla avstånd i rummet.

Kostnad: 200 kr – kontant/swish på plats.