Evenemang

EFT tapping och konstellationer

24 april 2021 kl. 10:30 – 13:00 i Samadhi Meditationsstudio, Helsingborg.

Välkommen till en workshop där vi kommer att lugna våra nervsystem med hjälp av EFT tapping. Vi kommer att knacka på meridianpunkter och med hjälp av meningar fokusera på känslomässiga laddningar som vi vill lugna och förlösa.
Vi kommer också att göra en eller ett par familjekonstellations övningar ex för att släppa taget om sånt vi burit på som vi är redo att lämna.

Med EFT (Emotional Freedom Technique) tapping kan du när som helst vid behov lugna dig själv från stress, oro, rädsla mm. Ett enkelt bra verktyg som kan göra vardagen lättare. Du behöver inte ha några förkunskaper.

I privata sessioner använder jag ofta tapping och familjekonstellationer i kombination för att komma åt en problematik på djupet. I den här workshopen kommer du att få en upplevelse av hur det kan se ut.

Välkommen! Emma

Lokal: Samadhi Meditationsstudio, Rosenbergsgatan 32A, Helsingborg. Källarplan.

Anmälan och frågor till Emma Dinmali Holmlund senast 21 april. E-post: emmadinmali@gmail.com eller sms 0732-304022.

Max 6 deltagare med möjlighet att hålla avstånd i rummet.

Kostnad: 350 kr – kontant/swish på plats.